Onafhankelijk waarnemers zijn vastgelegd

Goed nieuws: de onafhankelijk waarnemers die nodig zijn om onze record poging (wereldwijd en tegelijkertijd zoveel mogelijk uitwasbare luiers verschonen) geldig te laten zijn, hebben toegezegd!

Er moet minimaal 1 onafhankelijk waarnemer zijn die ervaring heeft met uitwasbare luiers, die hebben we! Een advocate wiens eigen kinderen uitwasbare luiers hebben gedragen.

Er moet minimaal 1 overall waarnemer zijn, die met zijn of haar functie een belangrijke rol vervult in de gemeenschap, die hebben we! De schepen verantwoordelijk voor de portefeuille  milieu van de gemeente Beerse, de heer Joos de Meyer.

En als bonus hebben we nog een waarnemer, werkzaam bij de gemeente Beerse! Mevrouw Hilde Huysmans, stedenbouwkundig ambtenaar, die ons initiatief een warm hart toedraag.

Met 3 onafhankelijk waarnemers kunnen we volgens de regels van Guinness World Record maximaal 50 deelnemers aan onze record poging laten deelnemen. Hou deze website in de gaten om te zien of we daar al zijn…

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>