Wereld Record Poging in Turnhout en Breda voor Great Cloth Diaper Change

Wereld record poging op 23 april 2016:

wereldwijd, om 11 uur lokale tijd, zo veel mogelijk kinderen verschonen in een uitwasbare luier!

Op zaterdag 23 april 2016, om 11:00 uur in Turnhout (Talentenschool Turnhout) en in Breda worden er zoveel mogelijk baby’s en peuters verschoond in een uitwasbare luier of oefenbroekje. Dit alles onder het toeziend oog van officiële waarnemers, zodat het onze deelname ook wordt vastgelegd voor de internationale organisatie van de Great Cloth Diaper Change. Meer informatie (in het engels) vindt je op www.greatclothdiaperchange.com.

Heb je zin om mee te doen aan deze record poging? Schrijf je in op gcdc2016turnhout@gmail.com of gcdc2016breda@gmail.com.

Zelfs als je kindje nu geen uitwasbare luier draagt, kan je meedoen! Wij zorgen voor de luier en jij kan het eens uitproberen tussen heel veel ervaren mensen!

Natuurlijk is er meer! In samenwerking met verschillende sponsors zorgen we voor een attentie voor alle deelnemers. Je kan er ook een leuke dag Turnhout of Breda van maken. Beide gezellige steden!

Hou deze website en onze Facebook pagina in de gaten, we hebben nog heel veel ideeën om er een onvergetelijke dag van te maken!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>