Wereld record poging op 26 april 2014…

… jij komt toch ook?!?!

In Beerse doen we voor de derde keer mee. Ieder jaar wordt het groter… kan het nog groter? Jazeker! Er zijn weer zoveel meer billen in katoen bijgekomen het afgelopen jaar, dit jaar gaan we de 50 deelnemers toch echt wel halen!

En net als voorgaande edities: je hoeft nog geen uitwasbare luiers te gebruiken. Daar zorgen wij wel voor. Zo kan je ook nog eens vrienden en familie meenemen met hun kindje! Enige vereiste is dat het kindje niet groter is dan 1 meter en het verschoond wordt in een uitwasbare luier.

Als je meer wilt weten, neem een kijkje op onze Facebook pagina! Daar vindt je veel informatie en foto’s van de afgelopen jaren. Er is veel meer te doen dan alleen maar een luier verschonen om 11 uur…

Natuurlijk schrijf je je in! Stuur een email aan info@uitwasbareluiers.be met als onderwerp ‘inschrijven GCDC 2014 Beerse’ en je ontvangt alle gegevens zo snel mogelijk in je mailbox.

Tot op 26 april om 10:30 uur in Beerse! Dan ben je op tijd om samen met je kindje een wereldrecord te verbeteren om exact 11 uur ;-)

Recent Related Posts

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>