Wie is EngeltjeBengeltje.com?

EngeltjeBengeltje.com is ontstaan uit de wens om andere ouders bij te staan in het maken van een keuze tussen alle verschillende soorten uitwasbare luiers. Het blijkt namelijk niet altijd zo makkelijk te zijn om de wens om te zetten in een besluit. Veel verschillende factoren (kunnen) een rol spelen. EngeltjeBengeltje.com wil jou graag helpen bij het maken van die beslissing.

Wij waren zelf niet direct overtuigd van de voordelen van uitwasbare luiers. Niemand in onze omgeving had er ervaring mee. Daarnaast vonden we het erg moeilijk om te kiezen tussen al die verschillende merken en soorten luiers. Proefpakketten bestellen bleek een dure aangelegenheid, dus lieten we het voor wat het was… Totdat onze oudste zoon bij de onthaalmoeder (gastouder) kwam. Zij werkt met uitwasbare luiers voor al haar opvang kindjes. Toen zich vervolgens al snel een tweede zwangerschap aankondigde, is het snel gegaan. We zijn ondertussen zeer enthousiaste gebruikers (nu alleen nog maar voor de nacht voor onze twee jongens). We willen graag andere (aanstaande) ouders de voordelen zelf laten ervaren. De producten verkopen zichzelf. Vandaar dat je bij ons ook kan huren tegen een zeer schappelijke prijs. We leggen ons toe om ouders zoveel mogelijk voor te lichten en uit te laten proberen.

Nieuwsgierig geworden? Snuffel rond op de site. Heb je vragen die onbeantwoord zijn? Neem gerust contact op: info@uitwasbareluiers.com.

Veel lees- en luierplezier!

Winona van Eck
00 32 (0)474 089 586 (België)
00 31 (0)6 18 84 80 88  (Nederland)

bezoekadres
Oosteneinde 22, 2340 Beerse (België)

bedrijfsvestiging
Bredaseweg 185, 4872 LA Etten-Leur (Nederland)