Wie is Engeltje Bengeltje?

Engeltje Bengeltje is ontstaan uit de wens om andere ouders bij te staan in het maken van een keuze tussen alle verschillende soorten uitwasbare luiers. Het blijkt namelijk niet altijd zo makkelijk te zijn om de wens om te zetten in een besluit. Veel verschillende factoren (kunnen) een rol spelen. Engeltje Bengeltje wil jou graag helpen bij het maken van die beslissing.

Zelf zijn we ook niet over 1 nacht ijs gegaan voordat we uitwasbare luiers zijn gaan gebruiken. Het is zo zonde om die ervaring niet te delen met andere (aanstaande) ouders, die uitwasbare luiers overwegen!

We hebben onze eigen ervaringen aangevuld met ervaringen van andere ouders. Veel informatie verzameld dat op internet te vinden is. Daarnaast bieden we nu ook een platform voor (aanstaande) ouders om elkaar te informeren.

Een belangrijke drijfveer voor ons is dat wij ervan overtuigd zijn dat er voor iedereen een geschikte uitwasbare luier is. Er is niet 1 beste luier. Daarom kan je bij ons niet alleen terecht voor advies en het kopen van uitwasbare luiers, maar je kan ook luiers uitproberen (huren). Veel luiermerken bieden proefpakketten te koop aan. Maar met een proefpakket van een paar luiers kan je niet echt uitproberen hoe het is om helemaal over te schakelen. Daarnaast zijn ook de proefpakketten vaak niet zo goedkoop. En uit ervaring blijkt dat soms een andere luier dan eerst gedacht, beter aansluit bij de wensen. Zo ontzettend zonde als je wel bent gestart met uitwasbare luiers, maar niet tevreden bent met die specifieke luiers en dan toch maar met wegwerpluiers aan de slag gaat. Nog een reden te meer voor ons om huurpakketten aan te bieden. Uiteindelijk verkoopt het product zichzelf het beste!

Nieuwsgierig geworden? Snuffel rond op de site. Heb je vragen die onbeantwoord zijn? Neem gerust contact op: info@uitwasbareluiers.com.

Veel lees- en luierplezier!

 

Winona van Eck

 

00 32 (0)474 089 586 (BELGIË)