Top 3 prijsgunstig

Nummer 1 Prijsgunstig
De strikluier en de katoenen doek zijn de goedkoopste luiers. Kies daarnaast voor prijsgunstige overbroekjes. Ga op zoek naar aanbiedingen van de verschillende merken.

Nummer 2 Prijsgunstig
De ‘1 maat luier’ (one size) staat op nummer 2. Deze luier past van geboorte tot potje, waardoor je er maar één set van nodig hebt.

Nummer 3 Prijsgunstig
Tweedehands luiers
worden vaak zeer gunstig aangeboden. Een wasbare luier kan vaak veel langer meegaan dan dat het in een gezin gebruikt is, met één of twee kinderen. Je keuze is beperkt door wat wordt aangeboden. Belangrijk is het materiaal. Niet alle materialen zijn even duurzaam. Wil je hierover advies? Neem gerust contact met ons op!

Overbroekjes zijn er ook in zeer verschillende prijsklassen. De prijs wordt vaak bepaald door het gebruikte materiaal, het type sluiting en de afwerking van de lekrandjes rondom de benen.

Wollen overbroekjes zijn duurder dan overbroekjes van PUL (ademend, niet-vochtdoorlatend kunstof). Maar ook daar zijn veel prijsverschillen. Deels veroorzaakt door andere materialen die er in zijn verwerkt (bijvoorbeeld de sluiting rond de beentjes) en deels door keuze tussen motieven en kleuren. Er zijn ook overbroekjes die grotendeels van Bio-katoen zijn gemaakt. Deze zijn vaak ook duurder. Ook hier geldt het credo: kijk eens bij de aanbiedingen van de verschillende merken. Kwalitatief goede overbroekjes, waarvan het motief ‘uit de mode is’ worden vaak aan zeer scherpe prijzen aangeboden!