Interessante links

We willen graag een aantal links delen van onthaalmoeders, crèches en winkels die wasbare luiers een warm hart toe dragen, of plekken op het internet waar we zelf enorm favoriet van zijn!

Eigen sites van de merken die we verkopen
Bambino Mio www.bambinomio.com
Ecobaby Mama’s en Kindjes www.ecobaby.be
Imse Vimse www.imsevimse.co.uk
Mother-ease www.mother-ease.com
Pacco www.pacco.nl
Panda Baby www.pandababy.nl
Popolini www.popolini.com
TotsBots www.totsbots.com

Onthaalmoeders / gastgzinnen waar je kind met wasbare luiers welkom is
www.kinderopvangtoermalijn.be
zelfstandig onthaalmoeder die volledig met wasbare luiers werkt

Crèches en Kinderdagverblijven waar je kind met wasbare luiers welkom is www.bibelotje.be (Turnhout, België)
zelfstandig BIO kinderdagverblijf waar wasbare luiers welkom zijn

www.kinderopvangtierelier.nl (regio Oisterwijk, Tilburg, Berkel-Enschot en Heukelom, Nederland)
Bijzonder mooie agrarische kinderopvang: “Een boekje lezen over de koeien kan erg interessant zijn, doord dit te doen in de kalverenstal is dit natuurlijk nog spannender. Kinderen kunnen de dieren zien, aanraken en ruiken. Het is erg bijzonder dat kinderen dit mogen ervaren en leren.” De natuur biedt ultieme ontwikkelingskansen!

Aanraders over zwanger zijn en bevallen:

www.hypnobirthingwestbrabant.nl
Je kindje een zachte, rustige geboorte? Een zwangerschap en bevalling vol zelfvertrouwen? Een liefdevolle, ontspannen en comfortabele geboorte?
Het kan met HypnoBirthing®

www.geboorte-infocentrum.be
Kom alles te weten over ‘hoe je van de geboorte van je kind een mooie ervaring kan maken’

www.mindfullevenbreda.nl
voor zwangerschap, bevallen en ouderschap.
Wil jij ook meer aandacht voor je baby in je buik, ontspannen en vol vertrouwen je bevalling ingaan en straks een mindful ouder zijn? Volg dan dé zwangerschaps-cursus voor ontspannen zwanger en bevallen.
Heb jij als ouder vaak het gevoel dat je gestresst raakt van de ‘ballen omhoog houden’ en de tijd verdelen voor je kinderen, je partner, je werk, je hobby’s en sociale contacten. Merk je dat het lastig is om ontspannen om te gaan met de opvoeding en dat je eigenlijk meer zou willen genieten van de tijd met je kinderen. Dan is de training ‘Mindfulness voor ouders’ wat voor jou.

Zwanger in weken
Op deze website ‘zwangerschap van week tot week’ kom je alles te weten over je zwangerschap en alles wat hierbij komt kijken.

Absoluut de moeite waard na de bevalling:

www.littlehero.nl
De collectie Little Hero prematuur kleding online is speciaal ontworpen voor de kwetsbare huid van prematuur baby’s vanaf 700 gram. Van prematuur rompertjes tot prematuur slaapzakjes, alle babykleding is met de grootste zorg ontworpen. Zelfs als prematuur kleding nog niet mag, kan een couveuse dekentje troost bieden. Little Hero staat ook voor steun aan couveuse ouders. Want als vroeggeboorte je treft breekt een onzekere periode aan. Juist simpele dingen en praktische tips kunnen dan houvast bieden.

www.inbloeibreda.nl
Bij In Bloei kun je terecht voor cursussen om samen met je baby en je peuter te volgen.
Zo biedt In bloei vanaf maart 2014 de cursus Babymassage en Spelen, zingen en masseren met je peuter aan. Massage ervaring is niet nodig, iedereen met een baby of peuter kan deelnemen aan de cursussen. De cursussen worden gegeven in ONS paramedisch centrum, Evert Spoorwaterstraat 41 in Breda

www.growflow.be  een hele interessante website met alles over: voetreflexologie, babymassage, peuter-, kleuter- en kinderyoga. Daarnaast ook info-avonden over gezondheidsthema’s.

www.inbakeren.nl
Kom alles te weten over inbakeren!

Ideeën voor geboortekaartjes

www.kezeke.nl voor prachtige geboortefotografie: “GEVOEL IN BEELD”.  De liefde en puurheid tussen mensen, dieren en de natuur in beeld brengen en dit delen met anderen.

Geboortekaartjes online maken en bestellen (Nederland)
Omdat jouw kindje uniek is, neem je geen genoegen met het eerste het beste geboortekaartje. Bij PostXL ben je verzekerd van originele babykaartjes!
www.PostXL.nl

Geboortekaartjes online maken en bestellen (België)
Originele geboortekaartjes, lieve geboortekaartjes, design of retro geboortekaartjes of graag een stoer geboortekaartje,… en dit allemaal met de mogelijkheid van bijpassende doopsuiker… Kaartjespost heeft voor elk wat wils! Al onze kaartjes zijn eigen ontwerpen en niet zomaar overal te vinden. Dit zorgt ervoor dat de kaartjes origineel zijn en steeds opvallen. Omdat wij alles zelf ontwerpen, kunnen we gemakkelijk bijpassende productjes aanbieden zodat ook de doopsuikertjes een origineel geheel met het kaartje vormen.
www.kaartjespost.be