Wel 7 locaties in België voor WR poging!

Tot 1 april konden locaties zich aanmelden bij de Great Cloth Diaper Change organisatie. We zijn goed op weg om het record te breken: in 2013 worden er in maar liefst 17 landen op 285 locaties wasbare luiers verschoond! (In 2012 in 15 landen op 256 locaties). Met wel 7 locaties in België dit jaar, heeft ons land het meeste aantal locaties per hoofd van de bevolking! Dat is wel iets om trots op te zijn!

Steeds meer mensen ontdekken de wasbare luier als alternatief voor de wegwerp versie. Niet alleen de ecologische voordelen, ook de financiële voordelen zijn tegenwoordig een belangrijk argument. Vooral als ouders ontdekken dat de moderne wasbare luier niet te vergelijken is met de katoenen doeken en spelden van vroeger. Op alle 7 locaties kan je op 20 april een wasbare luier lenen voor de record poging. Een bijzonder moment om het een keer uit te proberen!

In Beerse is het minimale aantal van 25 deelnemers (bijna) gehaald (twee kindjes moeten nog geboren worden!). Met nog iets minder dan twee weken te gaan, een uitdaging om dit nog te verdubbelen, zodat we in Beerse 50 kindjes verschonen in een uitwasbare luier op 20 april om exact 11 uur? Er is voldoende plaats in de refter van basisschool het Locomotiefje! Deelname is gratis, sponsors zorgen voor leuke attenties. Inschrijven via info@uitwasbareluiers.be. Nu ook een vriend(in) actie: schrijf je samen in en maak kans op een verrassingspakket!

Niet in de buurt van Beerse op 20 april? Geen probleem! Je kan ook terecht in Antwerpen, Gent, Hoegaarden, Kortrijk, Leuven of Waregem!

Recent Related Posts

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>