We gaan er weer voor: Guinness World Record luiers verschonen!

Jij doet toch ook (weer) mee? En neem een vriendin, je zus, buurvrouw, … mee en maak kans op de vriendinnenprijs. Net als vorig jaar echt de moeite waard om nadien nog even samen te genieten ;-)

In Beerse doen we voor de vierde keer mee. Ieder jaar wordt het groter… kan het nog groter? Jazeker! Er zijn weer zoveel meer billen in katoen bijgekomen het afgelopen jaar, dit jaar gaan we de 50 deelnemers toch echt wel halen!?

En net als voorgaande edities geldt: je hoeft nog geen uitwasbare luiers te gebruiken. Daar zorgen wij wel voor. Zo kan je ook nog eens vrienden en familie meenemen met hun kindje! Enige vereiste is dat het kindje niet groter is dan 1 meter en het verschoond wordt in een uitwasbare luier (het hoeft er dus nog geen aan te hebben).

Als je meer wilt weten, neem een kijkje op onze Facebook pagina! Daar vindt je veel informatie en foto’s van de afgelopen jaren. Er is veel meer te doen dan alleen maar een luier verschonen om 11 uur…

Natuurlijk schrijf je je in! Stuur een email aan info@uitwasbareluiers.be met als onderwerp ‘inschrijven GCDC 2015 Beerse’ en je ontvangt alle gegevens zo snel mogelijk in je mailbox.

Tot op 18 april in Beerse! Vanaf 10:15 uur zijn de deuren open. Dan ben je op tijd om samen met je kindje een wereldrecord te verbeteren om exact 11 uur ;-)


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>