Ook in de opvang!

Als thuis met uitwasbare luiers wordt gewerkt, willen ouders graag ook dat hun kind in de opvang (kinderopvang, crèche, onthaalouder, gastouder) uitwasbare luiers kan dragen. Dat is niet altijd evident. Veel kinderopvang organisaties en onthaal-/ gastouders, zijn onbekend met de moderne uitwasbare luier. We ondersteunen u graag bij het informeren van de opvang over het gebruik! Neem gerust contact met ons op.

Bent u zelf werkzaam bij een kinderopvang organisatie of werkt u als onthaal-/ gastouder en bent u geïnteresseerd in het werken met uitwasbare luiers? We adviseren u gratis over wat er allemaal zou veranderen en welke voor- en nadelen er aan vast zitten. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren welk type luier dan het beste geschikt is om mee te werken. Er bestaat ook de mogelijkheid om het eerst uit te proberen, dezelfde service die we ouders geven!

Er zijn ook al een heel aantal kinderopvang plekken en onthaal-/gastouders die werken met uitwasbare luiers. U mag ons altijd vragen naar referenties.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>