Kopen of eerst huren?

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van de voordelen van wasbare luiers, of niet precies weet welk soort luier het beste bij jullie past, bieden wij je de mogelijkheid aan om luiers te huren.

Je kan zelf een pakket samenstellen van verschillende luiers (van ieder soort 1 luier en overbroekje). Dit kan je maximaal 3 maanden uitproberen. Let op: de luiers zijn niet altijd nieuw, maar natuurlijk wel schoon gewassen! Wollen overbroekjes kunnen we niet verhuren, soms hebben we wel tweedehands in ons aanbod.

Je kan ook kiezen voor een ‘pasgeborene pakket’. Dit is een luierpakket met extra kleine luiers en overbroekjes voor de allerkleinsten (vanaf 2,5 kg). Dit pakket kan je maximaal 3 maanden huren. We hebben verschillende pakketten in ons aanbod. Neem gerust een kijkje in Dé webwinke!

Hoe werkt het huren?
Je betaalt vooraf als waarborg van het luierpakket (€ 150,00). De huurprijs is € 10,00 per week. Bij retour van de artikelen (in goede staat), wordt de waarborg minus de huur terug gestort op je rekening. De verzendkosten delen we: wij betalen de verzending heen, jullie betalen de verzending terug. Alleen het luiervlies kan je niet huren (een aangebroken doos of rol kunnen we niet terugnemen).

Ook nachtbroekjes en inbakerslaapzakken kan je huren voor maximaal 3 weken. Je betaalt vooraf als waarborg de aankoopprijs van het artikel. De huurprijs is € 5 per stuk per week. Bij retour van de artikelen (in goede staat), wordt de waarborg minus de huur terug gestort op je rekening. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bevalt het artikel en wil je het aanschaffen, dan zetten we de huurovereenkomst om in een koopovereenkomst.