Uitwasbare luiers? Ja, natuurlijk!

Maar waarom eigenlijk???

Kiezen voor uitwasbare (herbruikbare) luiers is (nog) niet vanzelfsprekend. Op het moment dat je als ouder(s) denkt aan het gaan gebruiken van (uit-) wasbare luiers, zijn er vaak nog een heleboel vragen. Zijn wasbare luiers wel zo milieuvriendelijk? Is het niet veel (en vies) werk? Wat kost het nu eigenlijk precies? En dan komt nog de vraag: welke luiers? Het zijn niet alleen maar de katoenen luiers of doeken met spelden van vroeger. Er zijn veel verschillende merken en nog net zo veel verschillende soorten (uit-) wasbare luiers op de markt. En er komen er steeds weer nieuwe bij. EngeltjeBengeltje.com wil je helpen bij het beantwoorden van je vragen en adviseren bij welke luiers voor jullie specifieke situatie de beste keus zijn.

Je vindt op deze website verschillende artikelen die je kunnen helpen bij het beantwoorden van veel gestelde vragen. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord? Bel of mail ons en we gaan graag met jou op zoek naar het antwoord op jouw vragen! Je kan ook een persoonlijk adviesgesprek via Skype aanvragen voor € 10. We maken van te voren een afspraak (overdag of ‘s avonds) en ik neem uitgebreid de tijd om jullie vragen te beantwoorden. Veel verschillende systemen kan ik laten zien, de verschillen tonen en natuurlijk uitleg geven over het werken met uitwasbare luiers. O ja, jullie hoeven niet in de beeld te zijn.

We geven ook gratis informatie avonden, zonder aankoopverplichting. Momenteel zijn de informatieavonden 1 tot 2 keer per maand op donderdagavond bij mij thuis. Ik kan ook op locatie komen tegen een kleine onkostenvergoeding. Stuur een mail naar info@uitwasbareluiers.be of info@uitwasbareluiers.nl.

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht om (uit-) wasbare luiers te huren of te kopen! Neem een kijkje in onze webwinkel. Daar vindt je ook alles dat je nodig hebt, als je met (uit-) wasbare luiers gaat werken. En ook voor mama zijn er een heel aantal ‘groene’ oplossingen. Ondertussen zijn er ook mooie kledinglijnen van bio-katoen aan het assortiment en een heel aantal praktische artikelen. Misschien wil je wel een geboortelijst aanleggen, ook dat is mogelijk! Dan is er nog veel meer dat je op je lijst kan zetten, dan dat we standaard in onze webwinkel aanbieden!

Er is nu ook een korte film (4 min 55 sec) op YouTube waar ik kort uitleg geef over het werken met uitwasbare luiers.

Veel kijk-, lees- en luierplezier! 

Winona van Eck
onafhankelijk consulente