Eerste blog is een feit (8 oktober 2014)

Sinds ik ruim 3 jaar geleden als hobby de webwinkel EngeltjeBengeltje.com heb overgenomen, is er ontzettend veel veranderd in mijn leven. Alles ten goede ;-)

Tijdens de persoonlijke adviesgesprekken, informatie avonden en vele beurzen en braderijen, waar ik de moderne uitwasbare luier in de ‘spotlights’ zet, kom ik ontzettend veel mooie en interessante individuen tegen. Iedere keer leer ik zelf weer iets en regelmatig constateer ik dat ik weer een beetje gegroeid ben. Gegroeid als persoon, als mama, als partner en als ondernemer.

Er is al vaker gevraagd waarom ik mijn ervaringen en adviezen niet openbaar deel, zodat anderen ook geïnspireerd kunnen raken. Veel (aanstaande) ouders zijn bezig om op hun eigen wijze invulling te geven aan een bewuster leven. Bij veel ontmoetingen leer ik weer wat nieuws. Waarom laat ik anderen dan niet meegenieten en geef ze ook een kans om dáár weer van te leren… Uiteindelijk creëren we daarmee een continue leeromgeving voor ons allemaal. Met uiteindelijk als doel om zelf een gelukkiger en gezonder leven te leven en inherent daaraan ook onze (klein-)kinderen een gelukkigere en gezondere toekomst te geven.

Bij deze dan mijn start! Ik vind het zelf razend spannend en moet nog veel ontdekken over het (boeiend) opschrijven en delen van mijn ervaringen, maar ik vind het een ontzettend leuke uitdaging en ga er met veel plezier mee aan de slag.

Veel ideeën borrelen op om over te gaan schrijven. Waar beginnen? Misschien waar het voor mij allemaal begon…

 


3 thoughts on “Eerste blog is een feit (8 oktober 2014)

  1. Hi Winona,
    veel succes met je blog! Ik lees graag mee en geloof zeker dat je veel mensen zult inspireren.
    Groetjes, Natasja

  2. Lieve Winona, ik wens je veel succes met dit blog. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>